AD Design – grafisk designbyrå i Stockholm

Vad gör vi?

AD Design är en grafisk designbyrå med kontor på Gärdet i Stockholm. Vi arbetar med att skapa visuell design och kommunikationsmaterial för företag, organisationer och privatpersoner. Genom åren har vi byggt upp ett nätverk med duktiga yrkespersoner med spetskompetens inom olika branscher såsom t ex copywriters, fotografer, stylister, inspicienter, IT-specialister m fl vilket i sin tur ger oss möjligheten att vid behov kunna välja den bästa kompetensen för respektive projekt. De tjänster vi erbjuder är:

  • Varumärkes- och identitetsdesign 
  • Web/digitalt
  • Print
  • Miljödesign

 

skicka oss ett mail

Varumärkes- och identitetsdesign 

Grafisk design innebär ”att planera och projicera idéer och upplevelser med visuellt och textuellt innehåll”. Enkelt uttryckt skapar vi bilder för att kommunicera kundens budskap. Dessa bilder kan vara en logotyp, en symbol, typsnitt, färger, eventuella mönster och grafiska element eller mer komplexa sidlayouter på en webbplats. Kort sagt hjälper vi kunder med att att utveckla en konsekvent varumärkesidentitet med ett tilltalande uttryck för att förbättra den visuella kommunikationsstrategin.

skicka oss ett mail

Webb/digalt

Konkurrensen att producera hemsidor blir hårdare för varje år och då är det av extra vikt att skapa en hemsida där det gäller att få fram bästa möjliga upplevelse för besökaren utifrån varje kunds behov och önskemål – vare sig det är en enklare produktion till en privatperson, klubb, organisation eller ett företag. Genom åren har vi designat, utformat och utvecklat ett flertal hemsidor och vår inställning är att göra hemsidan lättnavigerad, funktionell och tydlig i kombination med en enhetlig och attraktiv design. 

skicka oss ett mail

Print

Med den framtagna grafiska profilen som bas eller om det finns en befintlig grafisk profil producerar vi trycksaker alltifrån flyers, tidningar, kataloger, nyhetsbrev, annonser, affischer till inbjudningskort, brevpapper, visitkort, block och kuvert. Vi hjälper även till med utformning av grafik till skyltar för fysiska utrymmen som evenemang, butiker, restauranger eller utställningar.
skicka oss ett mail